AKU KECEWA GLERrrrrrr

Number of View: 1367
KEKEKEKE tajuk entry pagi ni memang nampak macam sedih sangat.gegurl nak kongsi ckit tentang followers kita yang tak meningkat2 sejak mencebur diri dalam dunia berblog ni,huhuhuhu.bagi gegurl skang ni, meningkatkan followers yang paling utama.gegurl nak tanya lah kat sape2 yang ada idea yang paling bernas tahap dewa untuk gegurl naikkan FOLLOWERS untuk blog ni.entah tahun bila le agaknya gegurl nak merasa ada 50 followers.bagi otai2 blogger yang terlawat ke blog gegurl ni tolong lah tinggalkan tips atau langkah2 untuk gegurl belajar meningkatkan traffic.tips2 tu boleh lah tinggalkan kat ruang komen yang terbentang luas tu ya.apa pun thanks banyak2 bg sape2 yang sudi menjadi followers gegurl skang ni.list blog dia orang ada dibawah ya,bagi yang tak letakkan url blog gegurl minta maaf sebab tak dapat nak letakkan link korang kat bawah.

bagi sape2 yang jadi followers blog gegurl,nanti gegurl  letakkan kat senarai followers gegurl

senarai followers gegurl

1.http://serembanmaya.blogspot.com/
2.http://naeinazwa.blogspot.com/
3.http://rubbertapperz.blogspot.com/
4.http://kodokcorner.blogspot.com/
5.http://babypocoyosyazez.blogspot.com/
6.http://ohazizah.com/
7.http://aspastarzkillers.blogspot.com/
8.http://nazrimohd.blogspot.com/ 
9.http://littleelmodiarys.blogspot.com/ 
10.http://platunkhaz.blogspot.com/ 
11.http://hanyaengkaudidalamhatiku.blogspot.com/




One thought on “AKU KECEWA GLERrrrrrr”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge