"Blog hina islam dah ditutup"

Number of View: 2037
Blog hina islam dah ditutup?mula2 macam tak percaya jek dengar berita yang laman web tu dah ditutup.bila gegurl browse halaman web tu memang betul lah dah kena dengan skmm.baca entry2 last makcik tu memang menunjukkan dia bengang gler dengan skmm.tahniah dan syabas untuk skmm,sebab cepat buat tindakkan.tidak lupa juga terima kasih banyak2 kepada blogger2 yang membuat aduan secara online kepada skmm.ketahuilah semua, bercerai kita roboh, bersatu kita teguh.kalau korang nak tahu lebih lanjut tentang berita ni,boleh lah pergi terjah disini.dan korang kupas lah habis2 ya.ada banyak info menarik kat situ.




Tags: , , ,

2 thoughts on “"Blog hina islam dah ditutup"”

  1. dia boleh buat sejuta blog lagi,,beberapa juta dia suka,,apa yang perlu kita lakukan,,jika terjumpa blog yang sebegitu,,adalah laporkan segera pada pihak berwajib,,lama-lama diapun tak larat…ada simpan tak no IP Blog tu…tak derr ,,larrr tuu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge