"Mencari Blogger Wanita"

Number of View: 11627
create your own banner at mybannermaker.com!
SEGMEN TELAH DITUTUP
HARAP MAAF

hari ni gegurl nak wat segmen untuk blogger2 wanita pulak,gegurl nak cari 50 bloglist untuk blogger2 wanita untuk memudahkan gegurl ziarah dan kenal blogger2 wanita kat luar sana.yang pasti sape yang terpilih akan gegurl masukkan dalam senarai bloglist wanita gegurl.penyertaan kali ini terbuka kepada blogger wanita sahaja tau.gegurl sendiri yang akan buat pilihan siapa yang akan dimasukkan kedalam senarai BLOGLIST WANITA.gegurl harap blogger2 wanita di luar sana beri support untuk segmen gegurl kali ini……..hehehehe

kalau yang lelaki nak join memang tak boleh.kalau blogger lelaki nak join jugak kena lah pakai skirt atau baju kebaya dulu ,pastu letak lipstik kat bibir tu sikit hehehehehe gegurl gurau jek.untuk blogger lelaki nanti gegurl akan buat bloglist untuk korang pulak ya,gegurl janji……..

syarat2 nak join bloglist wanita

  1. dah tentu lah korang mesti perempuan……………hehehe
  2. buat satu entry khas dekat blog korang yang bertajuk “Mencari Blogger Wanita”
  3. letak banner yang gegurl sediakan tu dalam entry korang.
  4. masukkan link entry segmen ni kedalam entry yang korang buat tu tau.
  5. bagi yang belum jadi followers blog jokegurl,sudah tentu lah kena jadi followers terlebih dahulu………
  6. pastu korang letak link entry yang korang buat tu kedalam ruangan komen kat bawah ni tau.
  7. tarikh tutup : pukul 12.01AM hari isnin 30hb may 2011.




38 thoughts on “"Mencari Blogger Wanita"”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge