"Segmen Mencari Blogger lelaki"

Number of View: 8479
Create your own banner at mybannermaker.com!


SEGMEN TELAH DITUTUP HARAF MAAFsalam satu blogger untuk member2 blogger diluar sana,hari ni jokegurl nak mencari blogger lelaki untu dimasukkan didalam senarai bloglist lelaki untuk jokegurl.seberapa ramai pun yang nak join pun tak kisah sebab jokegurl akan pilih sebanyak 50bloglist sahaja untuk dimasukkan kedalam bloglist lelaki .bloglist ini jokegurl akan letak di bahagian sidebar blog jokegurl dan dengan ini senang lah jokegurl nak buat blogwalking ke blog korang ya.Diharap blogger2 lelaki diluar sana dapat bagi support dekat jokegurl ya………apa pun korang semua memang terbaikkkkkkkkk.hehehehehesiapa yang bertuah menjadi 50 blogger lelaki pilihan jokegurl……?

syarat-syarat untuk join

  • korang dah tentu berjantina LELAKI .
  • buat satu entry khas dekat blog korang yang bertajuk “Segmen Mencari Blogger lelaki”
  • letak banner yang jokegurl sediakan tu dalam entry korang.
  • masukkan link entry segmen ni kedalam entry yang korang buat tu tau.
  • bagi yang belum jadi followers blog jokegurl,sudah tentu lah kena jadi followers terlebih dahulu………
  • pastu korang letak link entry yang korang buat tu kedalam ruangan komen kat bawah ni tau.
  • tarikh tutup:ikut kehendak tuan punya blog.
Tags: , , , , ,

30 thoughts on “"Segmen Mencari Blogger lelaki"”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge