Segmen Pendapat Blogger-Blogwalking atau Isi Entry?"

Number of View: 1408

boringnya pagi ni tak ada apa nak buat.dari tadi duk ziarah blog kawan2.nasib baik lah gegurl terjumpa satu segmen ni,nampak macam menarik jek tajuk segmen ni.isu isi entry dalam sesebuah blog….jeng jeng jeng,bagi gegurl isi dalam sesuatu entry hendak lah menarik dan hot,sebab faktor ini penting bagi meningkatkan pengunjung ke blog kita.tajuk entry dan isi hendak lah sama2 menarik baru pengunjung ke blog kita jadi tak tentu arah,hehehehehehehe.

bagi followers2 yang disayangi ,kalau ada yang minat join segmen ni boleh lah klikk SINI.jom ramai2 join tentu meletup segmen ni.hehehehehe




One thought on “Segmen Pendapat Blogger-Blogwalking atau Isi Entry?"”

  1. hi gegurl..
    erm..antara blogwalking n isi entri, isi entri la yg penting kan..
    sbb sy seriously jarang blogwalking..tp Alhamdulillah trafik tetap oke.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge