seorang BLOGGER MENGHINA……………..

Number of View: 8665

salam semua,gegurl harap semua orang sihat hendak nya.kali ni gegurl nak wat satu entry yang amat mengejutkan dan memang menyedihkan hati kalau membaca benda2 yang macam ni.gegurl dapat info ni tadi dari blogger wancikgumuzik.gegurl pun tak sangka ada juga manusia yang macam ni wujud dimukabumi ini…

gegurl dah baca blog si laknat punya blogger ni,tergamak dia hina agama orang sesuka hati dia jek.korang kalau sampai hati nak baca entry2 yang menyakitkan hati ni boleh lah terjah kat sini.gegurl memang tak sanggup nak baca isi blog ni sampai habis.
gegurl rasa kita kalau nak lawan si blogger laknat ni face to face memang dia tak berani punya,dia ni style pengecut jek.era kita dah semakin maju dan manusia pun terlebih pandai sebab dah terlebih belajar rasanya.so sape2 rasa nak buat aduan boleh lah klikk sini ,ini form aduan kepada skmm.korang kalau nak tegok kat FB pun dah ada fan anti makcik laknat ni.nak tengok terjah sini




15 thoughts on “seorang BLOGGER MENGHINA……………..”

  1. i hope orang yang buat tu bukan muslim..mintak2 laa dia hanya menyamar sebagai muslim sebab kalo dia muslim i dont know what gonna happen if people find out.. 🙂

    Regards,
    -Strider-

  2. saya rasa tu org islam sbb dia cakp Malyu ok ja, x dak salah. & mungkin dia org Malaysian .

  3. dia buat2 cakap macam melayu,sebab nak tunjukkan kat umum yang orang melayu dah rosak akhlak macam tu.so org islam akan dapat nama buruk.nampak lah yang orang islam sendiri pun kutuk islam,itu motif dia

  4. Masalah psikologi.. tekanan perasaan..

    kalau baca dari petikan setiap butiran entri en. hajjah tu jelas menyatakan yg dia dlm keadaan tertekan yang amat sangat.. tetapi tindakan drastik yang dia pilih nampaknya melanggar etika serta telah membangkitkan isu yg boleh mencetus kemudharatan..

  5. memang berat hajahh ni,dulu kat fb jrk,so malas kita nak layan.tapi bila dah siap ada blog.memang tak boleh duduk diam dah jiwa ni.apa2 pun diharap semua bleh wat aduan kat skmm ya

  6. kalaulah beliau seorang muslim, semoga allah berikan balasan yg setimpal dekat dia. kalau dia seorang kafir, semoga dibuka pintu hatinya untuk mendalami ilmu kebenaran kita ini.

  7. rasanya dia bukan orang islam biarpun bahasa melayu ok pun dan biarpun dia melayu tak semestinya dia islam kan? sebab ada entri dia membanggakan agama kristian..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge