Terlanjur……….

Number of View: 3888
huhuhuhu…….apa yang dah terjadi dengan gegurl ni,terlajak kata boleh mintak maaf .kalau terlajak perbuatan merana jiwa,jangan fikir bukan2 ya.sebenarnya gegurl baru nak tukar template blog ni.korang cuba tengok hasilnya hhuhuhu memang hampeh.sape yang ada idea boleh lah kongsi dengan gegurl untuk repair template ni bagi nampak cantik sikit dari sekarang.kalau tak boleh repair juga template ni,memang kena buang ke tong sampah lah nampaknya.puas dah gegurl cuba2 ubah tapi hasil macam ni gak.gegurl harap adalah yang memberi nasihat atau pandangan.gegurl ni memang baru lagi dalam dunia blogger ni.

buah cempedak di luar pagar,
ambil galah tolong jolokkan,
gegurl ni budak baru belajar,
kalau salah tolong tunjukkan,




Incoming search terms:

7 thoughts on “Terlanjur……….”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge