"Contest: Eh siapa Mira Edora tu?"

Number of View: 2377

salam semua kita nak cite ckit pasal Aku & Mira Edorakat korang semua,kita sebenarnya dah kenal lame dengan mira ni tau,orangnya cantik dan ayu.sape boy2 kat luar tu tengok tentu mengeletek nak wat calon isteri “comform”.apa pun satu benda yang korang semua kena tahu kan,mira ni seorang yang penyayang dan lemah lembut.korang jangan ingat kita ni minat kaum sejenis lak tau,nabi tak mengaku umat woooooo.korang cuba tengok blog dia ni color pun dah menunjukkan sifat seorang gadis pilihan malaya,”tak percaya” cuba tengok sini.
apa pun kita memang seronok berkawan dengan mira ni tau,kalau korang nak tahu betul atau tidak apa yang kita cakap ni cuba korang berkawan dengan dia.mira rajin wat blogwalking kat blog followers2 dia tau,apa pun followers dia lagi ramai dari followers kita.maklum lah kan orang yang cantik dan blog yang menarik tentu ramai yang nak jadi followers……hehehehehehe

sebenarnya apa yang kita bebel kan kat dalam entry ini adalah ilusi semata2 tak ada kena mengena dengan yang hidup mahu pun yang dah meninggal dunia,ini hanya sekadar memenuhi syarat untuk join contest yang di anjurkan oleh MIRA EDORA.kalau korang nak join boleh lah terjah disini




4 thoughts on “"Contest: Eh siapa Mira Edora tu?"”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge