" Pengkid "

Number of View: 10608
Salam hormat dan salam satu Malaysia untuk semua,gegurl harap semua sihat2 dan sentiasa dapat berkat dari yang maha esa.gegurl nak citer sikit pasal berita yang kiter terbaca dekat mymetro pasal isu pengkid ni,terkejut sangat bila tengok tajuk berita tu “Pikat 1,600 jadi ahli”…..

Apa nak jadi dengan manusia sekarang ni,memang lah kita ni disuruh berpasang-pasangan tetapi bukan lah dengan kaum sejenis.ini dah dikira pasangan songsang.Siap wujud laman web lagi untuk pikat ahli2 baru untuk join group pengkid ni.Kemajuan teknologi semakin meningkat dan nilai moral manusia semakin berkurangan.

apa pandangan korang tentang permasalahan yang sirius ni ya,gejala sosial yang macam ini perlu dibendung sebelum menjadi parah.Tidak mustahil suatu hari nanti akan banyak berlaku kes2 perkahwinan kaum sejenis dimalaysia.Harapan gegurl kepada pengkid2 ni supaya pulang lah ke pangkal jalan,pintu taubat sentiasa terbuka.

Incoming search terms:

10 thoughts on “" Pengkid "”

  1. semoga Allah memberikan hidayah kepada mereka.. takut bila tgk ada rakan skolh dhulu yg trjbk dlm mslh sbgini 🙁

  2. Semoga Allah beri taufiq dan hidayah kepada meraka. Jangan sampai Allah murka dan mushankan mereka seperti mana kaum nabi Luth..

  3. good entry.. get the good respons.. keep it up..!!

    wahhhhh..!! cakap org putih plak aku pagi2 nih.. hahahhaha..

    entri mcm nii la org suka sbb ringkas, simple dan berisi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge