" Pernah Tengok Benda Macam Ini Dekat Malaysia ? "

Number of View: 3421
entry malam ni gegurl nak tunjukkan kat korang gambar2 yang menarik yang korang tak akan jumpa dekat negara kita.benda macam ni berlaku di negara africa,jom kita layan gambar2 ni ya…..( 9 Foto)


7 thoughts on “" Pernah Tengok Benda Macam Ini Dekat Malaysia ? "”

  1. hahahahha bangang betul gambar tiang telefon tuh..camner orang nak lalu..hhahhaha

    err itu tiang api or telefon??

  2. Semua Bloger Mesti Cuba..RM 1000 Seminggu!!
    Tahukah anda…

    Anda boleh menjana pendapatan tambahan dgn blog.

    Ramai bloger meletakan iklan nuffnang dlm blog mereka.
    ini adalah salah satu cara untuk mendapatkan income..ada yg sampai ribu2

    Tapi masih ramai yg tidak tahu bahawa ada cara lain lagi

    Di sini saya nak berkongsi dgn bloger2 SEMUA..
    xdelah layan blog kosong jer…

    open link di bawah..dan anda akan tahu apa maksud saya.
    SELAMAT mENCUBA…

    http://says.my/dasyat/wwf1
    http://says.my/dasyat/fn-teh-tarik
    http://says.my/dasyat/Miha-Pogacnik
    http://says.my/dasyat/start-run-2
    http://says.my/dasyat/orea-fathers-day-3
    http://says.my/dasyat/m-ms
    http://says.my/dasyat/boh-tea
    http://says.my/dasyat/nokia-angry-bird
    http://says.my/dasyat/digi-wwwow

    PENDAFTARAN open link ni

    http://says.my/dasyat/invite

  3. malaysia takde la signs mcm tu… tapi almost similar, sama konsep kesilapan ejaan tu ada je kot. caught them a few times, tapi ignorance is one of malaysians' bad habits 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge