6 HEROIN JAYAKAN FILEM X

Number of View: 5944

Sekali lagi Metrowealth Pictures (MIG)mengeluarkan filem baru yang berjudul “X”,filem itu dibarisi oleh 6 heroin yang jelita seperti Diana Amir, Intan Ladyana, Siti Chubby. Chloe Nicole, Nuremy Ramli dan Liana Rafiai.Filem itu diarahkan olehAhmad Rusli Khadri yang juga merupakan pengarah ketujuh di bawah Skim 10 Pengarah Muda MIG.Watak utama Filem X ini juga dibintangi oleh Pierre Andre yang memegang watak utama sebagai Hafiz.

filem X itu membawa maksud “bekas”dan jalan ceritanya mengisahkan tentang kehidupan seorang lelaki yang terpaksa melayan karenah bekas-bekas isterinya.Pada asalnya judul filem ini adalah bermaksud Bekas Isteri, namun  ianya kurang sesuai dan akhirnya judul X telah dipilih kerana ia sangat ringkas dan  yakin ia mampu untuk menarik minat penonton.

skrip filem X ni dihasilkan oleh Loh Chung Tat dan Panel MIG.sementara itu,David Teo selaku peneraju MIG menjelaskan pemilihan Ahmad Rusli untuk menjadi pengarah filem berkenaan adalah bertepatan dengan pengalamannya sebagai pengarah beberapa buah drama dan telefilem sebelum ini.

 MARI BERAMAI- RAMAI MENONTON FILEM X YANG BAKAL KELUAR TIDAK LAMA LAGI.SOKONGLAH INDUSTRI FILEM TEMPATAN

 

Incoming search terms:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

2 thoughts on “6 HEROIN JAYAKAN FILEM X”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge