" Bagus Ker Blogwalking ? "

Number of View: 6165
Apa khabar semua….gegurl harap semuanya sihat ya.Hari ni gegurl nak citer pasal Blogwalking.Apa pendapat korang tentang Blogwalking ni ya,maksud gegurl apa kebaikkan Blogger2 membuat Blogwalking,kiter memang sedia maklum yang Blogwalking tu untuk menarik pengunjung datang ziarah blog kesayangan kiter tu, Secara langsung traffic blog kiter tu akan meningkat…….

Bagi gegurl  Blogwalking ni memang bagus bagi mencari kawan2 baru dalam dunia blogging.Blog jokegurl ni pun baru beberapa bulan jek gegurl ilhamkan,alhamdulillah dah ramai kawan Blogger yang gegurl dapat.Bagus kiter dapat ramai kawan blogger ni tau,sebab banyak yang kiter bleh belajar bagi yang baru2 berjinak nak berblogging ni.
Semasa Blogwalking tu korang jangan lah sekadar tinggal jejak jek,kalau boleh tanya2 lah apa yang korang tak tau,ada ramai blogger2 otai kat luar tu yang sporting.Tak mungkin dia orang kedekut ilmu kalau korang tanya elok2,”malu bertanya,sesat jalan”hahahahahaha.Dulu mula2 bina blog jokegurl ni,memang zero ilmu pasal blog ni tau.Bila selalu Blogwalking, tu yang kenal ramai blogger2.banyak yang gegurl belajar dari dia orang.
Marilah kiter Blogwaking beramai2 dan meriah kan dunia blog yang semakin berkembang macam cendawan tumbuh selepas hujan.
UCAPAN:Terima kasih kepada Blogger2 yang telah memberi tunjuk ajar kepada gegurl untuk memajukkan blog http://www.jokegurl.blogspot.com/

19 thoughts on “" Bagus Ker Blogwalking ? "”

  1. agreed…BW bukan hanya sekadar mencari trafik tetapi dapat tambah ramai kawan dan banyak tips yg dapat kita perolehi…oleh itu …jom ramai2 kita BW…

  2. entri dan penulisan yang sangat terrrbaeekk… tapi puak2 yang tak BW dan main ngan SEO memang tak setuju entri nih… hahaahaaha.. maybe laa…

    keep it up..!!

  3. yang mana main SEO dia orang dah otai,kiter juruskan pada newbie2 yang macam kiter ni,bagi menimba ilmu kena ada ramai kawan blogger………..baru bleh belajar kan,betul tak CIKGUWAN,

  4. emm syuk setuju dengan entri neh..:)..

    kesan kuasa BW neh mampu memeriahkan dunia blog..maybe traffik ciput pada permulaan tapi kelama2aan,trafik sendiri jadi hamba kepada kita..:)..kawan pun ramai..heheh

  5. betul tu SYUXER,kiter dapat belajar pasal blog ni pun dengan blogger2 yang dah banyak ilmu.dapat kenal dia org pun dari blogwalking ler……..jom blogwalking.lalalala

  6. tiring… but on biz purposes… that is 1 of its best way 😀

    ————–
    Eid Collections @ My Ummy's Collection

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge