" Betina Ni Memang Kejam "

Number of View: 8084
Apa khabar semua? Gegurl harap semuanya sihat selalu ya.Tadi masa skodeng2 kat youtube,gegurl ada jumpa satu video yang memang buat hati ni membara2 jek.Ada ke patut dia mandikan baby yang kecil tu pakai kaki.Binatang pun sayang kan anak lah, ini kan pula manusia boleh melakukan perbuatan macam tu.Gegurl share kan video tu kat korang ok…..

Tak pasti lah dalam video ni ibu baby tu ke atau pembantu rumah yang perlakukan perkara yang memang kejam giler itu.Apalah dosa baby yang baru nak kenal dunia itu dilayan sebegitu rupa.Apa pandangan korang bila tengok benda macam ni boleh berlaku kepada baby yang masih kecil.
sumber:youtube

GRRRR tengah marah ni………..huhuhuhu 


Incoming search terms:

Tags: , , , , , , , , , ,

16 thoughts on “" Betina Ni Memang Kejam "”

  1. orang siam kan. kesian budak tu kan.. tapi budak tu lgsg tak nagis, malah aktif lagi. ni pembantu umah ni. takkan lah mak sggup buat..hish2

  2. Dah lama dah tau pasal video ni. Tertengok hari tu…video ni habis pun mulut ni masih membebel dan terbayang2 kt bdk ni. As a mother aku asyik boleh imagine mcm ne lah kalau itu anak aku. dah aku abakar hidup2 amah tu…tgh emo ni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge