"CIKGU WAN BLOGGER GILA | SEGMEN SEO"

Number of View: 5412
SAYA JOIN SEGMEN CUBA-CUBA SEO ANJURAN WANCIKGUMUZIK DAN DAPAT HADIAH HEADER VERSI RAMADAN DARI CIKGU MUZIK YANG GILA TUUHH..!! KLIK SINI KALAU NAK JOIN.
Hari ni sekali lagi kita nak join segmen yang di anjurkan oleh Cikgu wan blogger gila.Segmen ni berkenaan dengan SEO, Inilah peluang yang memang terbuka untuk mengkritik cikgu wan blogger gila yang sememangnya selalu menggila menghentam blogger-blogger yang menipu dalam dunia blogging ni.Didalam join segmen SEO ni,jokegurl rasa ini satu peluang yang baik untuk cuba buat entry SEO
Cikgu wan blogger gila ni pun selalu buat entry untuk blogger2 newbie yang ingin belajar tentang dunia blogging ,kadang2 ada juga entry dia yang agak keterlaluan contohnya macam entry 18sx.Seingat kita ada sekali cikgu wan blogger gila ni di hentam teruk oleh seorang blogger pasal entry cikgu wan blogger gila ni yang agak menjolok mata,padan muka dia kan.

Nama blog cikguwanmuzik tapi buat entry macam tu,baik tukar nama blog tu kepada cikguwanbloggergila.blogspot.com,hahahahahahaha jangan marah ya cikgu wan blogger gila.
kalau korang tengok2 tajuk entry dia memang panas-panas,kalau orang terbaca tentu nak jengah entry dia.contoh2 tajuk entry cikgu wan blogger gila ni seperti 

CIKGU WAN MUZIK GAY | TOP RANK DI GOOGLE

Kadang-kadang ada jugak kiter terfikir yang cikgu wan blogger gila ni asyik rasa dia jek betul,tu yang rasa nak menggila geram dengan cikgu wan blogger gila ni.Kalau yang positif  ok lah,tapi kalau yang boleh dropkan kiter memang comform kiter tak layan.kita rasa cukuplah sampai sini untuk entry yang kita pertaruhkan untuk join segmen cikgu wan blogger gila.



P/S:sebenarnya kiter tak tau banyak pasal seo entry ni,tapi nak try jugak.kalau ada yang kurang bleh lah diberi tunjuk ajar

P/S:tak menang segmen ni pun tak apa,janji dapat belajar teknik seo ni.
Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

2 thoughts on “"CIKGU WAN BLOGGER GILA | SEGMEN SEO"”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge