" Followers Ku Yang Ke 700 | Terima Kasih "

Number of View: 5514
salam semua dan salam satu dunia,hari ini genap 700 followers untuk blog Jokegurl.alhamdulillah terima kasih kepada yang sudi menjadi followers gegurl ya.Walaupun blog jokegurl ni tak hebat mana tetapi masih ada yang sudi mem follow kita.Gegurl sebenarnya memang minat dengan angka “7″ dan sebab tu lah kiter nak wat entry untuk followers yang ke 700………..jom terjah
jeng jeng jeng…………..followers gegurl yang ke 700 ya lah saudari Allysponti.Terima kasih ya Allys sebab sudi follow blog kiter,salam perkenalan dari kiter untuk Allysponti.Sape yang minat nak follow blog dia bleh ler terjah blog dia,blog dia pun cantik dan kemas sangat.kalau nak nengok bleh ler klikk header dia yang gegurl postkan kat bawah ni……………
P/S:terima kasih ya Allysponti kerana sudi menjadi follower yang ke 700 blog jokegurl.

Incoming search terms:

Tags: , , , , , , ,

7 thoughts on “" Followers Ku Yang Ke 700 | Terima Kasih "”

  1. dengan pantas menerjah dan follow beliau…!! kah ka kah..

    tahniah.. anda sudah mengahmpiri ke dunia otaii…. lalalalaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge