" Jom Pasang Radio Online Di Blog Anda "

Number of View: 3675
Salam untuk semua blogger2 baru atau lama,Ada siapa2 yang suka pasang lagu kat blog?hari ni gegurl nak share radio online yang korang bleh pasang kat blog korang.gegurl rasa ni lagi best kot dari pasang lagu dekat blog.Sambil kita Blogwalking bleh ler kita tahu perkembangan semasa atau mendengar lagu.tak susah pun nak pasang radio online ni kat blog korang tu tau………

 Banyak kebaikan kalau pasang widget radio ni daripada player muzik sebenarnya tau.Tak semua pengunjung yang datang ke blog kiter tu suka dengan apa lagu yang kita pasang,so dgn ada widget ni dia orag boleh wat pilihan nak dengar radio atau macam2 lagi.hahahahaha

Bukan setakat radio, korang nak tengok TV pon boleh. Semuanya ada kat situ. Memang gempak laa sangat.Gegurl rasa widget ni tak adalah berat sangat. Ok ok.. banyak cite lah plak. Nii haa kat bawah nihh radionya…


Klikk sini untuk pilih radio
 
Korang boleh lah klikk link yang kiter bagi tu untuk korang pilih design radio kesukaan korang ya.Setahu kita ada dua jenis color yang disediakan.Gegurl harap korang suka widget radio ni ya………

sumber:jejaka perasan

P/S:Widget ini untuk blogger2 yang suka pasang bunyi-bunyian dekat blog kesayangan mereka….

9 thoughts on “" Jom Pasang Radio Online Di Blog Anda "”

  1. bgus2…ska dgr radio gak…tp xska masukkn dlm blog…law dgr slalu bka blog owg yg pasang radio ja…hheheh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge