" Komen Blog Kiter Tau "

Number of View: 7515
Anda suka tak Orang tinggalkan komen kat blog kesayangan korang?kiter sajer jek nak citer pasal isu komen ni,sebab tadi terbaca kat Blog Jejaka Perasan.secara jujurnya kiter memang suka pengunjung tinggalkan komen kat blog,sebab itu dapat menaikkan semangat untuk terus mengeluarkan entry2 baru……………

setiap orang mempunyai pandangan yang berbeza,janji komen yang ditinggalkan itu biarlah masuk akal.contohnya kalau entry tentang berita kematian janganlah tinggalkan komen “TahniaH”,tentu korang kena pelempang laju2 nanti,hahahahaha.Seronok sangat bila baca komen2 yang Blogger2 tinggalkan,kadang2 sampai ketawa sorang2.
Terima kasih kiter ucapkan kepada yang sudi tinggalkan komen ke blog kiter ni ya,komen itu adalah satu tanda penghargaan bagi kiter.Walaupun komen2 tu ada yang mengkritik,kita anggap sebagai proses pembelajaran.kiter ni pun baru sangat dalam bab berbloging ni,kalau bab berjogging memang dah lama………hahahahahahha
P/S:Jangan lupa tinggalkan komen ya,kalau datang singgah ke blog kiter ni…..(kita paksa ni tau…..hahahaha)

21 thoughts on “" Komen Blog Kiter Tau "”

  1. syuk kadang2 tersalah komen heheh..malu..cepat2 syuk cover bagi komen kedua heheh..kes baca x paham la tuh…

  2. komen jugak kat sini..
    komen je baca tak sebab tak suka blog ada read more..
    jenuh la nak tunggu…
    akak pakai broadband je..
    pageview penting tapi keselesaan pembaca tu jugak penting!:)
    heheheheh

  3. gud luck..hikhik 🙂 akak akan komen kat entri yg menarik perhatian akak je tau tapi ada jugak akak komen sebab nak balas budi kes dia dah komen kat blog akak..hehe

  4. burung pun nak komen la….sebelum ni burung pun kurang komen sebab tercekik anak cacing. sekarang dah ok, jadi boleh la jadi burung murai

  5. komen bernas takperr..komen bukan2??..hamek ko!..tak nk aku layaan wo0..
    sumtimes aku tak paham dorg komen..bukn pew…komen2 tuh x msuk kt haati aku..x mnusuk jntung laa..tp aku berterima kasih krn komenss…
    hheee…tujuan aku bebrog nk luahkn je…dpt kelegaann..
    kih4…pedaas x ayaatt??

  6. okla saya dh xtau nk komen apa..he2..bgantung jgkla klu ia mnarik phati'n akn saya komen dgn apa yg saya baca&entri 2 ngnai apa bru bleh beri komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge