TERIMA KASIH BLOGGER MALAYSIA

Number of View: 9139

Salam hormat dan salam mesra dari kita untuk semua,Hari ni kita nak citer sikit kat korang semua ya.Siapa yang biasa Blogwalking ke blog kita tentu perasan perubahan blog kiter yang dulunya dari BLOGSPOT ke DOT COM.Rupanya bukan senang ya nak berpindah angin ke DOT COM ni.

Nasib baik lah ada yang sudi membantu kita dari A to Z  Pasal WORDPRESS ni,korang nak tahu saper yang membantu kita tak?tu hah banner dia kita postkan sekali untuk korang terjah blog dia.terima kasih ya sis ulan,kita tak tahu nak balas macam mana segala pertolongan yang sis ulan dah bagi untuk JOKEGURL DOT COM.Kalau korang nak tahu siang malam dia luangkan masa untuk kita tau,cuba lah korang BLOGWALKING  blog dia dan kenal-kenal dengan dia.

klikk banner tu ya kalau nak kenal

Korang tau tak header kat atas tu,yang tu kita tempah dari blogger yang macam handsome jek ni .korang nak tau saper ?alah blogger ni selalu buat entry-entry panas kat blog dia.Boleh lah klikk sini ya kalau korang nak tau saper blogger yang kita kata macam handsome tu,hahahahahahahaha

terima kasih ya sis ulan,jangan serik nak tolong CT lagi ya.kita banyak lagi nak belajar,

Incoming search terms:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

16 thoughts on “TERIMA KASIH BLOGGER MALAYSIA”

  1. mcm ku penah tgk la tempLate ni…..mmg santek giler siot……..org yg menGajar tu mmG La baik orGnya……….bravo3 2 my wifey heheheheheeeeeeeee…………kembang kencup idonG ni hahahaahahahahhaaaaaa……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge