" Adegan Di dalam Train "

Number of View: 19070
siapa pernah naik Train ?…..dah tentu semua pernah kan.apa adegan2 menarik yang korang pernah jumpa sewaktu berada dalam train.JOKEGURL nak citer ni pasal adegan yang melucukan ok,bukan yang 18sx tau.Apa korang rasa kalau terjumpa adegan2 macam ni sewaktu menaiki train,kalau lucu korang jangan gelak guling2 pulak.

Incoming search terms:

Tags: , , , , ,

17 thoughts on “" Adegan Di dalam Train "”

  1. macam2 perangai…yang tidur tu balik le rumah..takleh tahan siap nganga2…budak kat belakang tu mesti bapak dia terlupa yang die kendong anak kat belakang…

  2. uikkk bila masuuk semua pmpuan seksi tu yg tk thn tu… kih kih kih.. nk kelaur balik serba salah lak.. kah kah kah ah

  3. ta leh blah yg number 5 tuh … adehh pakai cun2 tapi , tidow mcm hadohh !! huhu..
    tapi ksian kat baby tuh ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge