APA NAK JADI “BERSAHUR DALAM PELUKAN GRO”

Number of View: 7573

Salam mesra dan salam hormat untuk semua,Di bulan ramadhan yang mulia ini,banyak perkara-perkara yang memalukan dilakukkan oleh manusia zaman sekarang.baru-baru ni jokegurl ada baca satu artikel berita yang Metro keluarkan mengenai Lelaki hidung belang yang terperangkap dengan pakej ‘dangdut sampai sahur’ di sebuah kelab dangdut terkenal di ibu kota hingga sanggup mengabaikan tanggungjawab sebagai ketua keluarga.

GAMBAR HIASAN

Tarikan istimewa di kelab itu membuatkan lelaki terbabit longlai,Dan keadaan itu idak mengejutkan hanya kerana dengan bayaran serendah Rm40 sejam pelanggan dapat khidmat pelayan pelanggan (GRO) ‘bergetah’ sebagai teman berhibur, malah menemani mereka bersahur dan di bilik tidur.

Khidmat hiburan yang ditawarkan dikelab itu sungguh menarik perhatian dan boleh membuat seseorang  lemah iman.Kelab hiburan itu dibuka seawal pukul 9 malam dan pelanggan boleh memilih mana-mana 20 pelayan yang disediakan untuk menemani mereka sehingga ke pagi.Layanan diberi juga terserah kepada pelanggan, sama ada ingin berhibur di bilik karaoke atau menjadi teman menari dangdut sampai ke pagi.

Berdasarkan perbualan bersama seorang pelayan, dia bersetuju dibawa ke mana saja destinasi diingini, asalkan pelanggan sanggup menanti sehingga tamat waktu bekerja dengan bayaran tertentu.

 

http://ulanweblog.com/2011/08/13/goyang-dangdut-sampai-sahur/#more-3034

Apa lah nak jadi dengan orang sekarang ni,kesian keluarga yang menunggu kepulangan ayah tersayang untuk bersahur,rupanya ayahnya bersahur di kelab dangdut.Awak tu ketua keluarga,tunjukkan lah tauladan yang baik….huhuhuhuhuhu

 

Incoming search terms:

Tags: , , , , , , ,

One thought on “APA NAK JADI “BERSAHUR DALAM PELUKAN GRO””

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge