" Cara-cara jadikan suami Romantik "

Number of View: 8811

Salam satu malaysia dan salam satu Blogger.Siapa yang dah kahwin?entry kali ni khas untuk Pembaca2 yang dah kahwin ya.Siapa yang mempunyai suami2 yang kurang romantik Boleh lah gunakan Cara2 yang kita kongsikan ni ya……….

  • Isteri kena selalu menjaga penampilan agar sentiasa nampak menarik dimata suami,contohnya seperti pakai baju tidur yang ala2 seksi tapi ikut kesesuaian korang.
  • Memegang tangan suami semasa berjalan berdua agar sidia merasa lebih romantik.boleh juga korang semua memegang pinggang suami semasa berjalan.(jangan buat selalu ya,nanti suami jadi meluat pulak..hehehehe )
 
  • Jangan terlalu mengonkong ,Si suami akan berterima kasih apabila korang memberi peluang untuk berjumpa dengan kawan2 lama.Lelaki memang tidak suka di kongkong sebenarnya. 
  • Ambil tahu perkembangan suami korang,tetapi jangan terlampau detail sangat korang ambil tau pasal dia.sebab lelaki tidak suka  urusannya dicampuri.
  • Selalu lah bagi pujian keatas suami,sifat suami selalunya ingin menjadi yang terhebat dimata korang.Bila korang buat macam ni nanti si suami akan merasa dirinya dihargai.
  • Korang kena selalu makan malam berdua agar kenangan korang masa bercinta datang kembali.cara ni boleh mengimbau kenangan2 korang masa bercinta dulu.

Incoming search terms:

Tags: , , , , , , , , ,

10 thoughts on “" Cara-cara jadikan suami Romantik "”

  1. hopefully ramai isteri2 di luar sana dapat ikut tips nih… aman rumahtangga… huhuhu…

    Segmen Simple : Jom Komen Entry Saya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge