"Drifter Terlampau"

Number of View: 4136

selamat petang semua member2 dekat luar sana yang tengah kerja atau sewaktu dengannya ya,hari ni jokegurl nak share ckit satu short video ni jokegurl jumpa dekat uncle youtube kita ya.korang tau kan sukan drift ?jokegurl tak pandai sangat nak wat entry pasal ni sebenarnya,tapi sebab jokegurl memang minat sukan yang ala2 lasak ni kena try gak lah kan.

dekat negara arab sukan drift ni memang lain dari yang lain tau,mungkin dekat sana kekurangan kereta rasanya kot…..hehehehe.sekarang dia orang dah mula drift menggunakan basikal tu.memang kreatif lah orang arab ni.
uncle youtube


Tags: , , , , , , , ,

8 thoughts on “"Drifter Terlampau"”

  1. SaLam DeaR…

    HeHe!~ MaCaM2 ada KaT DuNia Ni… MaCaM2 CaRa oRaNG BuaT SeBab Nak HiBuRKan diRi… (^_____^)V

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge