"Gempakkk Lerrrrrrrr"

Number of View: 27495

cantiknya design dalaman yang orang buat dekat kereta2 zaman sekarang,entah berapa puluh ribu orang habiskan untuk menghasilkan design2 dalaman yang kreatif untuk kereta dia orang.entry kali ini jokegurl ada postkan gambar2 yang menarik untuk korang semua.(12 foto)

Incoming search terms:

Tags: , , , , ,

22 thoughts on “"Gempakkk Lerrrrrrrr"”

  1. fuyoooo ~ yang warna pink atas sekali tu sangat giler gempakk super duper cantiikk .. ahhahah ..minat sgt !

  2. wow..dah buat cantik2 cmgitu..kena tido sekali la ye…apa pon itu satu kepuasan bagi dorang …kena pikir banyak kali kalau dah berkeluarga…

    minat mengatasi segalanya…

  3. oooh~! Jay ade kereta sendiri naty kompem na bwat cam yg pink paris hilton duduk tuh~! Santeqqq! xpon yg xbox controller *o* fuuuhhh~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge