KAKAK PUTUS JARI TEGUR DUA ORANG ADIK BUAT MAKSIAT

Number of View: 8609

Seorang kakak menempuh pengalaman pahit apabila putus jari kelengking kerana cuba menegur dua orang adiknya yang bergelumang dengan maksiat kerana bersekedudukan dengan teman lelaki mereka masing-masing,Kakak malang itu putus jari kerana di tetak oleh kekasih adiknya.

Selain putus jari kelengkeng,wanita yang mahu dikenali dengan nama hidayah turut dibuang kerja sebagai kerani kerana kecacatan yang di alaminya.Lebih memilukan lagi,majlis perkahwinannya yang patut berlangsung akhir jun lepas telah di batalkan,dan itulah “habuan” yang dia terima dalam usaha mahu menyelamatkan dua orang adiknya dari kancah maksiat.

insiden malang itu berlaku pada 24mei lalu di rumah sewa kedua orang adiknya yang dikenali sebagai Aishah, 20 dan Ain, 16 yang tinggal di taman perumahan dan mereka bersekedudukan dengan teman lelaki masing-masing.

hidayah memang hilang sabar melihat perangai adik-adik nya itu apabila bersekedudukan dengan lelaki bukan islam itu sejak april,manakala teman lelaki seorang adiknya lagi itu terlibat dengan penagihan dadah.

 

Kesian nasib seorang kakak yang berusaha selamatkan adiknya dari kancah maksiat menerima nasib yang malang.

 

Incoming search terms:

Tags: , , , , ,

7 thoughts on “KAKAK PUTUS JARI TEGUR DUA ORANG ADIK BUAT MAKSIAT”

      1. tu la kesian kakak die.dahla name kakak die same name ngn sy.huhu.anyway suke bace artikel2 kt blog nie, best 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge