LELAKI GILA SEKS CUBA MEMPERKOSA GADIS DEPAN ORANG RAMAI

Number of View: 24290

Salam mesra dan salam satu informasi,Seorang wanita didalam bas cuba di cabul oleh lelaki yang di percayai “gila seks”.kejadian itu berlaku di sandakan sabah.Lelaki itu bertindak seperti samseng apabila dia cuba memperkosa seorang gadis di dalam bas yang sedang bergerak dan dipenuhi penumpang.

Sebelum kejadian, mangsa yang juga pelajar kolej berusia 20 tahun itu menaiki bas berkenaan dari Terminal Bas Milimewa untuk pulang ke rumahnya di Kampung Gum-Gum, Batu 16, di sini, kira-kira jam 4 petang.

Bas terbabit berhenti dan dinaiki seorang penumpang lelaki berusia 35 tahun yang duduk di sebelah mangsa sebelum mereka berbual dan pada masa sama lelaki terbabit cuba meletakkan tangan di bahu gadis itu, tetapi dihalang mangsa.Lelaki itu mengulangi perbuatannya menyebabkan mangsa dan penumpang lain menegur tindakannya dan mangsa yang berang dengan perbuatan itu menolak suspek menyebabkan dia berang.

Seperti samseng yang dirasuk hantu,lelaki tersebut cuba memeluk dan menanggalkan skirt dipakai mangsa menyebabkan mangsa menjerit dan beberapa penumpang lain kemudian campur tangan sebelum menahan suspek dan diserahkan kepada polis.

 

tindakan lelaki ini seperti negara kita tidak ada undang-undang,semoga pihak polis dakwa lelaki tersebut dan dijatuhkan hukuman yang setimpal oleh mahkamah

Incoming search terms:

Tags: , , , , , , , ,

0 thoughts on “LELAKI GILA SEKS CUBA MEMPERKOSA GADIS DEPAN ORANG RAMAI”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge