PERAGUT SENGAL MERAGUT POLIS

Number of View: 6924

Salam mesra dan salam satu blogger,jokegurl nak share  satu news yang berlaku dekat Kuala terengganu yang dimana seorang peragut cuba meragut seorang wanita tertangkap.Mangsa ragut itu merupakkan seorang pegawai polis berpangkat lans koperal di Bahagian Narkotik Ibu Pejabat Polis KontinjenTerengganu.

Gambar Hiasan Dari Google

Kejadian itu berlaku diketika polis wanita itu sedang menunggang motosikal di Bulatan Sultan Omar apabila tiba-tiba dihimpit seorang penunggang lelaki.Lelaki peragut itu bertindak meragut Rantai emas dan beg tangan mangsa dan memecut motosikal untuk melarikan diri.

Namun begitu mangsa bertindak mengejar suspek yang meragutnya sehingga membuatkan peragut itu menjadi kelam kabut lalu terbabas di pembahagi jalan berhampiran stesen minyak.

Suspek dalam kejadian ragut itu bakal berdepan dengan tindakkan undang-undang

info:kosmo terkini

 Padan muka peragut itu sebab tersalah ragut ,buat lagi kerja yang menyalahi undang-undang.semoga peragut itu menerima hukuman yang setimpal.

Incoming search terms:

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

8 thoughts on “PERAGUT SENGAL MERAGUT POLIS”

  1. emm perkara ni da banyak kali berlaku.. kat kelantan dulu ade skali.. peragut sekarang bukan kira siapa.. kekadng yang tak sampai hati tu makcik2 yang da tua pn dia nak ragut ='{

    agak memalukan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge