KEDAI RAKYAT 1MALAYSIA DAPAT SAMBUTAN BAIK

Number of View: 6685

Salam hormat dan salam satu malaysia,kerana sambutan yang baik dari pengguna untuk kedai satu malaysia,Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan bercadang membuka sekurang-kurangnya 100 buah lagi Kedaidalam masa terdekat.

KEDAI RAKYAT 1MALAYSIA

perluasan konsep Kedai Kedai Rakyat 1Malaysia itu didorong oleh tarikan seperti harga barangan lebih rendah sehingga 40 peratus berbanding pasar raya dan kedai runcit.Bagi pihak yang berminat untuk konsep kedai satu malaysia boleh lah memohon permit penggunaan paten jenama satu malaysia daripada Jabatan Perdana Menteri.

Konsep kedai satu malaysia itu juga akan di perluaskan di seluruh negara termasuk kawasan luar bandar.Dengan adanya kedai satu malaysia ini di harap dapat membantu rakyat untuk membuat pilihan dalam perbelanjaan membeli barang kerana produk satu malaysia ini sama taraf kualiti dengan barang-barang berjenama yang lain.

Sehingga kini terdapat sebanyak 250 jenis barang yang telah di jenamakan dengan jenama satu malaysia dan ia akan bertambah dari masa ke semasa.Untuk maklumat berkenaan kedai satu malaysia dan senarai harga barang yang di jual,boleh lah klik pautan di bawah ini.

http://www.kedairakyat1malaysia.com.my./

Incoming search terms:

Tags: , , , , , , , ,

2 thoughts on “KEDAI RAKYAT 1MALAYSIA DAPAT SAMBUTAN BAIK”

  1. macam mane nk mohon kedai ni ye???? berminat sangat untuk negeri kelantan dan kedah. harap dapat bagi tahu cara2 un tuk membuat permohonan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge