PENCARIAN DI GOOGLE TERTINGGI UNTUK BULAN OGOS

Number of View: 6756

Pencarian ucapan dan lagu-lagu sempena Hari Raya Aidilfitri menduduki tempat teratas dalam carian menerusi syarikat penyedia perkhidmatan Internet, Google sepanjang bulan Ogos lalu.Orang ramai menggunakan khidmat carian di google untuk mendapatkan contoh-contoh ucapan kad hari raya dan juga mendengar dan memuat turun lagu=lagu raya yang popular.

logo google

sementara itu,Liga Perdana Inggeris 2011/2012 dan permainan bola sepak online mencatatkan pencarian kedua tertinggi di google.

System of Analysis for School Examination (SAPS) pula menduduki tempat ketiga di google. Melalui kemudahan itu para pendidik dapat menghantar data-data berkaitan peperiksaan secara online dengan mudah dan senang.Pencarian blog Jejari Runcing milik Aimie Harmelia juga mencatat pencarian tertinggi di google selepas penulisnya dikatakan memutuskan pertunangan dengan penjaga gol pasukan kebangsaan, Khairul Fahmi Che Mat.

Incoming search terms:

Tags: , , , , ,

6 thoughts on “PENCARIAN DI GOOGLE TERTINGGI UNTUK BULAN OGOS”

  1. amboi2 dah maen seo plak.. congrats2 🙂 truskan utk traffic yg tinggi.. tpi jgan tipu keyword dah la 🙂 laen tajuk laen isi 🙂

    dpat byk jgan lupe kasi duet raya 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge