AYAH TERKEJUT MELIHAT AKSI ANAK DALAM CCTV

Number of View: 34573

AYAH TERKEJUT MELIHAT AKSI ANAK DALAM CCTV,Usaha seorang lelaki memasang kamera litar tertutup (CCTV) di seluruh rumah untuk menjejak ‘lembaga hitam’ yang sering dikesan di kawasan rumahnya membawa kepada penemuan mengejutkan kerana lembaga itu rupa-rupanya teman lelaki anaknya.

rakaman CCTV itu turut membuatkan dia menepuk dahi apabila memaparkan anak perempuannya berusia 16 tahun bercumbuan selepas teman lelakinya berusia 21 tahun menyelinap masuk ke bilik tanpa pengetahuan bapanya, kira-kira jam 10.30 malam kelmarin.

Sebelum ini, lelaki berkenaan dilapor memasang CCTV di seluruh rumahnya di Taman Sri Ehsan di sini, selepas bimbang dengan keselamatan diri dan keluarga kerana menyangka rumahnya menjadi sasaran pencuri atau diganggu makhluk halus.

Sumber polis berkata, ini kerana beliau sering ternampak kelibat ‘lembaga hitam’ di kawasan rumahnya terutama ketika lewat malam sejak kira-kira sebulan lalu.

Menurutnya, malam kelmarin ketika menonton televisyen di ruang tamu lelaki itu sekali lagi mengesan kelibat ‘lembaga hitam’ itu melintas di tingkap rumahnya.

 

APA LAH NAK JADI REMAJA ZAMAN SEKARANG NI,DAH TENTU HANCUR HATI SEORANG AYAH BILAH MELIHAT AKSI ANAK YANG MEMALUKAN ITU.

Incoming search terms:

Tags: , , ,

0 thoughts on “AYAH TERKEJUT MELIHAT AKSI ANAK DALAM CCTV”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge