NAFSU BINATANG SEORANG ABANG

Number of View: 10091

NAFSU BINATANG SEORANG ABANG,Seorang abang yang berusia 20 an yang sepatutnya menjaga seorang adik bertindak seperti binatangl apabila mencabul adik perempuannya berusia 17 tahun dan memukul mangsa serta ibunya dengan papan menggosok pakaian apabila kejadian itu diceritakan kepada ibunya.

Kejadian berlaku di sebuah kawasan perumahan di Sungai Besi, di sini, pada jam 8.30 pagi kelmarin ketika mangsa yang juga pelajar tingkatan lima berada di biliknya berseorangan manakala ibu dan kakaknya tiada di rumah.Sumber berkata, suspek masuk ke dalam bilik dan menolak mangsa ke atas katil sebelum mencabulnya.

“Mangsa merayu serta cuba melawan, tetapi suspek bertindak lebih ganas apabila cuba merogolnya, namun ketika bergelut, mangsa dan suspek terjatuh daripada katil dan berlaku pertengkaran.Sebelum meninggalkan adiknya, suspek memberi amaran supaya mangsa tidak memaklumkan kejadian itu kepada ibu mereka.

Bagaimanapun, apabila mangsa pulang ke rumah pada sebelah malam dia terkejut melihat biliknya bersepah dan pakaiannya dibuang suspek yang tidak puas hati kerana mangsa memberitahu kejadian itu kepada ibu mereka.Suspek bertindak lebih ganas dengan memukul mangsa dan ibunya dengan papan menggosok pakaian menyebabkan mereka cedera di kaki dan badan.

Sumber itu berkata, mangsa membuat laporan di Balai Polis Jalan Bandar.

 

Apa lah nak jadi dengan dunia zaman sekarang,adik sendiri pun dia sanggup nak cabul.bila nafsu menguasai diri adik dan ibu pun di pukul.

BUAT DUIT:REGISTER PERCUMA

Incoming search terms:

Tags: , , , , , ,

0 thoughts on “NAFSU BINATANG SEORANG ABANG”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge