CARA MANDI YANG PALING PELIK DAN ANEH | RAGAM MANUSIA

Number of View: 17624

CURRY BATH

Gambar ini menunjukkan seorang kanak-kanak lelaki menikmati kari air panas di Prefektur Kanagawa di Jepun. Menurut bos dari pusat air panas, mandi seperti ini dapat meningkatkan sirkulasi darah dan melindungi kulit kita.

 

PETROLEUM BATH

ini adalah cara mandi yang paling berbahaya. Pastikan tidak ada api di bilik mandi ketika Anda mengalami Petroleum Bath. Lelaki dalam gambar ini sedang menikmati minyak bumi ketika mandi di sebuah sanatorium di Naftalan, Azerbaijan. Dikatakan bahawa jenis minyak ini penuh dengan belerang dan sangat efektif dalam pertahanan terhadap arthritics dan penyakit kulit.

 

RED WINE BATH

gambar ini menunjukkan pelayan menuangkan sebotol anggur Perancis ke kolam mandi air panas di Hakone Kowakien, Jepun. Jika Anda tidak keberatan anggur merah makin kotor, Anda dapat minum anggur merah sambil menikmati mandi, memang memualkan tekak cara mandian ni.

 

BEER BATH

Dalam kolam air panas di Hakone, di Prefektur Kanagawa, Jepun, orang-orang menikmati bir air panas. Jadi, jika Anda tidak suka anggur merah dan lebih suka bir,ini memang khas untuk Anda.

Incoming search terms:

Tags: , , , ,

One thought on “CARA MANDI YANG PALING PELIK DAN ANEH | RAGAM MANUSIA”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge