KHAIRUL FAHMI DAPAT HADIAH BANGLO DARI KERAJAAN KELANTAN

Number of View: 3996

KHAIRUL FAHMI DAPAT HADIAH BANGLO DARI KERAJAAN KELANTAN,Sebagai penghargaan kerana membantu malaysia menjuarai Piala AFF Suzuki tahun lalu,Kerajaan kelantan menghadiahkan khairul fahmi atau apek sebuah Banglo yang sudah siap dibina. namun ia belum diserahkan kepada penjaga gol skuad bola sepak kebangsaan itu kerana belum menemui masa sesuai.

Timbalan Pengerusi Jawatankuasa Pembangunan Insan Belia, Sukan Dan NGO Negeri, Abdul Latiff Ab Rahman berkata, mengikut perancangan banglo itu akan diserahkan Menteri Besar, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat kepada Khairul Fahmi atau lebih mesra dengan panggilan Apek.

Menurutnya, sehingga kini majlis penyerahan rasmi banglo itu masih tertangguh berikutan Menteri Besar masih mempunyai urusan yang tidak dapat dielakkan manakala Khairul Fahmi pula sibuk menjalani latihan.Kerajaan Negeri akan menyerahkan rumah banglo itu kepada Khairul Fahmi seperti yang dijanjikan kerana rumah terbabit sudah siap sepenuhnya, malah majlis ringkas akan diadakan sempena penyerahan itu.

“Bagaimanapun, disebabkan kedua-dua pihak masih sibuk dengan urusan masing-masing, kita tangguhkan penyerahan rumah berkenaan sehingga tiba waktu sesuai. Namun kita akan berusaha mempercepatkan proses penyerahan bangloitu,” katanya.

Incoming search terms:

Tags: , , , , ,

One thought on “KHAIRUL FAHMI DAPAT HADIAH BANGLO DARI KERAJAAN KELANTAN”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge