GAMBAR NUR AMALINA CHE BAKRI PELAJAR CEMERLANG SPM | GAMBAR TERKINI

Number of View: 29414

GAMBAR NUR AMALINA CHE BAKRI PELAJAR CEMERLANG SPM | GAMBAR TERKINI,Masih ingat kah anda dengan pelajar cemerlang spm pada tahun 2005 yang mendapat 17A1 dalam spm pada tahun 2005.Pelajar cemerlang itu adalah Nur Amalina Che Bakri.Sekarang kecoh dalam laman web sosial Facebook dan Twitter mengenai Gambar Amalina Che Bakri, Pelajar Cemerlang SPM 2005 Malaysia yang kelihatan seperti sudah hilang budaya ketimuran. Malah, profile facebook yang hangat diperkatan itu juga menunjukkan beberapa kepingan foto Amalina beraksi seperti sudah lupa pada agama dan bangsa nya.adakah benar ini dia?..kalau benar, berdoalah supaya Amalina ini kembali ke pangkal jalan…

sumber:Informasi Dot My

JOKEGURL:Korang layan jek lah entry ni ya,jokegurl harap amalina sentiasa berjaya dalam apa bidang yang dia ceburi.pesanan dari jokegurl,ilmu dunia dan akhirat hendaklah seiring dalam kehidupan kita seharian.

UPDATE1:ni ada update terbaru berkaitan gambar nur amalina,kalau korang nak tahu bleh terjah blog ni tengok >>>>>http://www.fakhruddinaziz.com/2012/01/nur-amalina-disabotaj-dah-memang.html

UPDATE2:ni perkembangan terkini berkenaan nur amalina,ni pengakuan dari ibu nur amalina berkenaan gambar kontroversi yang meletup di internet sekarang ni>>>>>http://jokegurl.com/2012/01/pengakuan-ibu-nur-amalina-che-bakri-terkini/

UPDATE3:ni news terbaru berkenaan nur amalina,kenyataan balas dari amalina dari perbualan dia di skype.mari layan video ni,jokegurl tak nak komen apa2>>>>>>>http://jokegurl.com/2012/01/video-nur-amalina-che-bakri-di-skype-kenyataan-balas-amalina/

UPDATE4:Ni jawapan lengkap yang diberi nur amalina che bakri berkenaan isu gambarnya yang tersebar di internet dan mengenai pelajarannya sekarang,korang bleh lah terjah ini ya>>>>>>>>http://mynewshub.my/2012/01/05/jawapan-lengkap-nur-amalina-che-bakri/

Incoming search terms:

Tags: , , , , , , ,

2 thoughts on “GAMBAR NUR AMALINA CHE BAKRI PELAJAR CEMERLANG SPM | GAMBAR TERKINI”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge