SEMAKAN BANTUAN RAKYAT 1MALAYSIA BR1M | TIADA SEMAKAN ONLINE BR1M

Number of View: 85886

SEMAKAN BANTUAN RAKYAT 1MALAYSIA BR1M | TIADA SEMAKAN ONLINE BR1M,Salam hormat dan salam satu Malaysia,tentu ramai sekarang ni yang mencari “Semakan Online Br1m”.Untuk pengetahuan semua,semakan secara online memang tidak ada disediakan,cuma semakan menggunakan Talian Hotline sahaja yang ada.Tentu ramai yang menghadapi masalah untuk menghubungi talian hotline BR1M kerana sudah tentu ramai yang menghubungi ke talian itu.Bagi pemohon yang ingin membuat semakan melalui talian hotline,boleh lah menhubungi¬†talian:1-800-222-500/1-300-88-3010¬†bermula pada pukul 9.00AM-5.00PM.talian hotline itu dibuka untuk hari bekerja sahaja.

Bagi pemohon yang gagal untuk permohonan BR1M,anda boleh membuat rayuan menggunakan borang khas yang disediakan oleh LHDN atau muat turun dari sini

klik sini

 

Incoming search terms:

Tags : , , , , , , , , , , , , ,

9 thoughts on “SEMAKAN BANTUAN RAKYAT 1MALAYSIA BR1M | TIADA SEMAKAN ONLINE BR1M”

  1. kita yang memerlukan wang sampai sakarang bantuan 1 malaysia tak dpt susah juga ………sabar je le doa kan Tuhan klu dpt rm500 abis bayar saman…..tapi undi lagi mahal

  2. dah penat jari ni asik call nombor yag sama tapi sia2 je
    satu jawapan pon xde….
    bila la saya boleh dapat keputusan 500 tu.agaknya
    orag yag pegi sama2 saya pon dah dapat
    nk harap kan gaji boleh la tapi klau dapat bantuan tu rasa riganlah beban sikit..

  3. saya lihat suratkhabar hari 24.02.2012 menyedihkan ada sebahagian pak cik pengsan dan yang sedih lagi ada perampuan mengandung masuk hospital kerana berbaris terlalu ramai dan bersesak-sesak untuk mengambil bantuan BRM 1M.Pendapat saya kenapa pihak berkenaan tak buat macam system MENGUNDI ( ikut kawasan).

  4. hari ni saya beratur nak mengambil BRM 0.2 tapi nama saya tak ada hampea betul, dail nombor yang tertera pun tak dapat, kalau ada semakan secara on lain kan senang tak paya la penat beratur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge