MALAYSIA VS MANCHESTER CITY 30 JULAI 2012 | HARIMAU MALAYA

Number of View: 5821

MALAYSIA VS MANCHESTER CITY 30 JULAI 2012 | HARIMAU MALAYAManchester City mengesahkan kedatangan mereka ke Malaysia 2012.Manchester city dijadualkan menentang skuad Harimau Malaya kendalian Datuk K. Rajagobal pada aksi persahabatan di Stadium Nasional, Bukit Jalil, 30 Julai depan.

Malaysia vs Manchester city

Stadium Nasional Bukit Jalil

30 julai 2012

manchester city Malaysia adalah kerana memiliki ramai peminat-peminat bola sepak Liga Perdana England.Kelab England seperti Manchester United, Liverpool, Arsenal dan Chelsea menerima sambutan meriah dan hangat daripada peminat di Malaysia.dan kerana itu mereka mengikut jejak langkah mereka dengan membuka satu pusat penyokong City di sini sebagai langkah untuk mendekati penyokong-penyokong City di Malaysia.

Menurut Rajagopal,aksi menentang barisan bintang City kendalian pengurus, Roberto Mancini nanti mampu memberikan pengalaman berharga kepada anak-anak buahnya sebelum menghadapi kempen Piala Suzuki AFF, November depan.skuad kebangsaan harus mengambil kesempatan yang diberikan apabila mendapat peluang untuk beraksi pada perlawanan sehebat ini.

 

Incoming search terms:

Tags: , , , , , , ,

0 thoughts on “MALAYSIA VS MANCHESTER CITY 30 JULAI 2012 | HARIMAU MALAYA”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge