BONUS RAYA UNTUK KAKITANGAN AWAM ?

Number of View: 6388

BONUS RAYA UNTUK KAKITANGAN AWAM ?,kecoh sekarang ni di internet bercerita tentang Bonus Hari Raya untuk kakitangan awam.adakah tahun ini kerajaan akan memberi bonus hari raya dan bayaran khas untuk pesara-pesara kerajaan.kalau ada tentu mengembirakan semua kakitangan awam diseluruh malaysia.

seperti tahun lepas kerajaan ada memberi bonus kepada kakitangan awam untuk membantu meringankan beban untuk menyambut raya aidilfitri.Kalau tahun ni pihak kerajaan memberi lagi bonus seperti tahun lepas,pasti semua kakitangan awam akan berterima kasih dengan Kerajaan.

Mari kita tengok petikan akhbar tahun lepas mengenai bonus kakitangan awam dan juga bayaran khas untuk pesara kerajaan.

Kerajaan telah bersetuju membayar bonus setengah bulan gaji dengan bayaran minimum RM500 kepada kakitangan penjawat awam bulan ini. Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak berkata kerajaan juga bersetuju memberi bayaran khas sebanyak RM500 kepada pesara kerajaan juga.PETIKAN BERITA BONUS RAYA TAHUN 2011

apa apa pun kita tunggu dan lihat,adakah tahun ini ada lagi berita mengembirakan untuk seluruh penjawat awam di malaysia.sama-sama lah kita berdoa semoga ada lagi rezeki untuk kita beraya tahun ini.

Incoming search terms:

0 thoughts on “BONUS RAYA UNTUK KAKITANGAN AWAM ?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge