DAFTAR REBET TELEFON PINTAR MULAI SELASA DEPAN | REBET RM200 | Jokegurl.Com

DAFTAR REBET TELEFON PINTAR MULAI SELASA DEPAN | REBET RM200

Number of View: 82944

DAFTAR REBET TELEFON PINTAR MULAI SELASA DEPAN | REBET RM20,0baik untuk belia yang berumur 21 dan 30 tahun boleh mula memohon rebet Rm200 bagi pembelian telefon pintar 3G terpilih daripada pengedar berdaftar mulai selasa depan.Para belia yang layak boleh membuat pendaftaran dalam talian di http://nbi.skmm.gov.my/.skim dibawah pakej komunuikasi belia itu adalah berasaskan siapa cepat dia dapat dan khas bagi 1.5juta belia yang layak mendapatkan rebet telefon pintar itu selagi stok masih ada.

Belia yang layak mendapat rebet RM200 itu boleh membeli telefon pintar 3G terpilih berharga sehingga RM500 daripada pengedar terpilih dan ejen yang dilantik oleh penyedia perkhidmatan.tujuan rebet tersebut adalah untuk memperluaskan insentif belia berpendapatan rendah yang masih belum menggunakan telefon pintar dan tidak mampu untuk menaik taraf telefon lama 2G mereka kepada telefon pintar 3G
Link web http://nbi.skmm.gov.my/ tidak berfungsi dengan baik buat masa ini.jokegurl.com akan update link web untuk pendaftaran rebet telefon rm200 itu dalam masa terdekat.
update:https://komunikasibelia.skmm.gov.my/

Incoming search terms:

28 Responses to DAFTAR REBET TELEFON PINTAR MULAI SELASA DEPAN | REBET RM200

  1. ina says:

    mcm ner nk isi borongnye xde pun….

  2. wawa says:

    lamer tunggu nih,,,,,guna borang or print jer skmm tu?

  3. mohd fahme bin juhair says:

    Mane nak daftar rebat rm200

  4. lin says:

    x dpt nak layari lawan 2?dr pg td lg.huhuhu….

  5. iena says:

    x boleh pun..sy dh cuba byk kali

  6. lin says:

    tersilap taip lak td.tp apa2.terima kasih,dah dapat buka laman web 2….

  7. Terima kasih utk llink
    Jawatan Kosong Kerajaan recently posted..Jawatan Kosong Di Universiti Kuala Lumpur (UniKL)My Profile

  8. praveena says:

    tadak apa pun kat page tu..it just show ‘unavaible’…
    macam mana ni…???

  9. DANNY says:

    napa tdk boleh hantar itu borang..

  10. NURUL SYUHADA BINTI MUHAMMAD ISA says:

    Cam ne eka nk buat.

  11. lin says:

    ptg td bleh buka,isi borang nak sent plak xleh,smpai mlm plak smbung,x dpt2 gak.tension nye……….tp xpe lah,kne sabar,mungkin ramai sgt on9 kot….klu sape2 dapat sent borang 2 jgn lupa bg thu.cm ne pas sent 2…..coz skrg xleh buka plak.

  12. are_pit89 says:

    isi borang da smua…pas2 nk submit plak dok men tunggu2…nk tnggu smpai bla….spa yg da dpat roger2 k….

  13. DANNY says:

    mcm mna nak isi bahagian maklumat perkerjaan..

  14. nurul says:

    dye btol2 ikut tarikh lahir kita ea..coz sy bt x bley pon…kne tggu bln 11 la gni…

  15. Sy nk daftar tp x dpt2 mcm ne ni

  16. Tengok berita td btl ke smua jenis nset leh n mcm ne nk isi borang tu sy klik x leh2 pun…ade cara lain ke nk daftar rebet tu

  17. evans says:

    camna nak buka?

  18. zah says:

    napa x blhpun nak cari borg tu….tensionla…

  19. Ariyana says:

    nk borang..mcm ne eh?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge