MAJLIS PERDANA PERKHIDMATAN AWAM KE-13 | AMANAT KEPADA KAKITANGAN AWAM

Number of View: 7046

MAJLIS PERDANA PERKHIDMATAN AWAM KE-13 | AMANAT KEPADA KAKITANGAN AWAM,Pada 11 Mac 2013 ini akan berlangsung Majlis Perdana Perkhidmatan Awam yang ketiga belas yang diadakan di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) pada pukul 11 pagi.

MAPPA meupakan acara tahunan di mana YAB Perdana Menteri akan menyampaikan amanat kepada anggota perkhidmatan awam dari pelbagai perkhidmatan di peringkat persekutuan, negeri dan kerajaan tempatan serta syarikat berkaitan kerajaan – government linked companies (GLC).MAPPA XIII kali ini dijangka akan melibatkan kehadiran seramai 10,000 anggota perkhidmatan awam dari seluruh Malaysia berhimpun bagi mendengar amanat YAB Perdana Menteri.

KLIKK SINI

Amat dari YAB Perdana Menteri untuk kakitangan awam itu boleh disaksikan secara langsung di saluran RTM1.dibawah ini ada disediakan Link untuk Siaran secara Live Streaming untuk Majlis Perdana Perkhidmatan Awam ke-2013.adakah berita gembira akan diumumkan oleh Perdana Menteri untuk kakitangan awam ? sama-sama kita tunggu dan nantikan.

“Transformasi Perkhidmatan Awam, Merealisasikan Wawasan 2020”

Live Streaming MAPPA KE-13

Incoming search terms:

Tags: , , , , ,

0 thoughts on “MAJLIS PERDANA PERKHIDMATAN AWAM KE-13 | AMANAT KEPADA KAKITANGAN AWAM”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge