Search Results for: gambar amalina che bakri

GAMBAR NUR AMALINA CHE BAKRI PELAJAR CEMERLANG SPM | GAMBAR TERKINI

Number of View: 29547

GAMBAR NUR AMALINA CHE BAKRI PELAJAR CEMERLANG SPM | GAMBAR TERKINI,Masih ingat kah anda dengan pelajar cemerlang spm pada tahun 2005 yang mendapat 17A1 dalam spm pada tahun 2005.Pelajar cemerlang itu adalah Nur Amalina Che Bakri.Sekarang kecoh dalam laman web sosial Facebook dan Twitter mengenai Gambar Amalina Che Bakri, Pelajar Cemerlang SPM 2005 Malaysia yang kelihatan seperti sudah hilang budaya ketimuran. Malah, profile facebook yang hangat diperkatan itu juga menunjukkan beberapa kepingan foto Amalina beraksi seperti sudah lupa pada agama dan bangsa nya.adakah benar ini dia?..kalau benar, berdoalah supaya Amalina ini kembali ke pangkal jalan…

sumber:Informasi Dot My

JOKEGURL:Korang layan jek lah entry ni ya,jokegurl harap amalina sentiasa berjaya dalam apa bidang yang dia ceburi.pesanan dari jokegurl,ilmu dunia dan akhirat hendaklah seiring dalam kehidupan kita seharian.

UPDATE1:ni ada update terbaru berkaitan gambar nur amalina,kalau korang nak tahu bleh terjah blog ni tengok >>>>>http://www.fakhruddinaziz.com/2012/01/nur-amalina-disabotaj-dah-memang.html

UPDATE2:ni perkembangan terkini berkenaan nur amalina,ni pengakuan dari ibu nur amalina berkenaan gambar kontroversi yang meletup di internet sekarang ni>>>>>http://jokegurl.com/2012/01/pengakuan-ibu-nur-amalina-che-bakri-terkini/

UPDATE3:ni news terbaru berkenaan nur amalina,kenyataan balas dari amalina dari perbualan dia di skype.mari layan video ni,jokegurl tak nak komen apa2>>>>>>>http://jokegurl.com/2012/01/video-nur-amalina-che-bakri-di-skype-kenyataan-balas-amalina/

UPDATE4:Ni jawapan lengkap yang diberi nur amalina che bakri berkenaan isu gambarnya yang tersebar di internet dan mengenai pelajarannya sekarang,korang bleh lah terjah ini ya>>>>>>>>http://mynewshub.my/2012/01/05/jawapan-lengkap-nur-amalina-che-bakri/

Incoming search terms:

Tags: , , , , , , ,

VIDEO NUR AMALINA CHE BAKRI DI SKYPE | KENYATAAN BALAS AMALINA

Number of View: 8445

VIDEO NUR AMALINA CHE BAKRI DI SKYPE | KENYATAAN BALAS AMALINA,Akhirnya Nur Amalina Che Bakri yang ketika ini berada di UK baru sebentar tadi telah pun memberikan jawapan balas melalui bantuan Skype yang dilakukan oleh kalangan wartawan tempatan sendiri di rumah keluarga Nur Amalina Che Bakri di Kota Tinggi, Johor.Video ini kenyataan balas dari isu gambar nur amalina yang tersebar di internet.diharap kenyataan ini dapat menjawab kontroversi yang berlaku.

sumber

Incoming search terms:

Tags: , , , , , , , , ,

PENGAKUAN IBU NUR AMALINA CHE BAKRI | TERKINI

Number of View: 11829

PENGAKUAN IBU NUR AMALINA CHE BAKRI | TERKINI,“Semua itu tidak benar! Anak saya masih meneruskan pengajian di tahun akhir dalam bidang perubatan,” kata Sabariah Hassan, 52, ibu pelajar genius, Nur Amalina Che Bakri.

Sabariah berkata demikian ketika mengulas dakwaan anaknya gagal dalam pengajian kerana mengamalkan gaya hidup bebas seperti tersiar dalam sebuah blog dan kini tersebar luas di Internet termasuk menerusi laman sosial facebook. 

Sabariah berkata, beliau kesal dengan laporan blog itu yang melemparkan pelbagai tohmahan termasuk menyiarkan gambar peribadi anak tunggalnya berusia 23 tahun itu yang kini sedang menamatkan pengajian tahun akhir.Beliau yang juga Penolong Kanan Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Taman Johor Jaya 2, berkata gambar yang disiarkan blog terbabit dipercayai dicuri dari laman sosial Facebook Nur Amalina.

Pakaian yang dipakai Amalina dibeli saya sendiri, manakala gambar terbabit dirakam ketika kami bersama melancong ke Paris untuk bercuti pada Ogos 2009. 

“Sebenarnya, gambar yang disiarkan itu gambar lama yang bersifat peribadi. Saya mengenali setiap rakannya yang turut berada dalam gambar itu,” katanya.

Dia ketawa ketika menceritakan perkara itu kerana sudah lali dengan tohmahan sebegini. Ini bukan kali pertama kejadian seumpama itu berlaku. Mungkin ada orang cemburu dengan kejayaan anak saya selama ini,” katanya.

sumber:Metro

 

JOKEGURL:Ni pengakuan yang dibuat oleh ibu Nur amalina,harap pengakuan ibu nur amalina ini dapat meredakan keadaan cerita berkenaan gambar nur amalina yang tersebar luas di internet sekarang ini.

Incoming search terms:

Tags: , , , , , , ,